O nama

Izborom kvalitetnih materijala i načinom izrade osiguravamo kvalitetu i dugotrajnost naših proizvoda na zadovoljstvo Vas – naših kupaca!

Naša priča

Dugogodišnjim radom našeg oca u tekstilnoj industriji, koji je sva svoja stečena znanja, iskustvo i radne navike uspješno prenio na nas, 2003. god. osnovan je obrt ”MONTEX” mehanika, tekstil i trgovina. U samim počecima, osnovna djelatnost bila linija i strojeva poslovnim subjektima koji se bave tekstilnom djelatnošću, gdje smo s vremenom stekli niz kvalitetnih partnera iz cijele Hrvatske i inozemstva s kojima surađujemo i danas.
Krajem 2004. god. pokrećemo vlastitu proizvodnju gotovih tekstilnih proizvoda za kućanstvo; jastuka, jastučnica, pokrivača, popluna, štep deka, plahti, sjedalica, i dr. gdje kvalitetom istih, pokušavamo zadovoljiti visoke kriterije naših kupaca.

Iz godine u godinu povećavamo broj artikala, pa nam početak 2013. god. donosi još jedan veliki novitet u našem razvoju. Investicijom u stroj za rezanje spužve, podosta smo proširili naš asortiman u vidu proizvoda od spužve (dječji asortiman, foteljice, stolići, sjedalice za stolice…) a posebno moramo izdvojiti proizvodnju madraca od visokokvalitetnih visokootpornih pjena.

Zašto odabrati nas?

15 godina iskustva

Kroz 15 godina rada usavršili smo ono što radimo, posjetite nas i uvjerite se.

Šivanje po mjeri

Ukoliko nam od odgovaraju naše standardne dimenzije artikala – javite nam se.

Mogućnost dostave

Sve naše artikle možemo dostaviti u bilo koji dio Lijepe naše.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili sugestija.

Montex.hr